Schoonheidsspecialiste Sofie van Studio Sofie in Merchtem
Schoonheidsspecialiste Sofie van Studio Sofie in Merchtem

20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en verpleegkundige

Naast mama van twee ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en bachelor verpleegkundige. Ik ben gepassioneerd door huidverbeterende gelaatsbehandelingen. Na 20 jaar ervaring startte ik mijn eigen praktijk als schoonheidsspecialiste.

 

Uiteraard staat u als klant centraal en werk ik alleen op afspraak. Dat is bij mij thuis in de praktijk, waar gezelligheid en rust troef zijn om u helemaal tot rust te laten komen.


Mijn missie is om van jou de beste versie van jezelf te maken.

Sofie

 

BEHANDELINGEN

 • Huidverbetering

  Er zijn verschillende huidverbeterende- en verzorgende behandelingen mogelijk. Genesis en Biopeel helpen om je huid te verjongen en je zelfverzekerder en gelukkiger te voelen.

 • Nagelstyling

  Altijd verzorgde nagels, nagels die niet breken en perfect gelakt? Korte nagels of lange nagels, dit is allemaal mogelijk. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsvolle, veilige producten met respect voor de natuurlijke nagel.

 • Laserontharing

  Deze behandeling met de allernieuwste technologie overtreft gegarandeerd al je verwachtingen. De service is heel persoonlijk te maken zodat elke klant een goed resultaat kan behalen zonder compromissen.

 • Figuurcorrectie

  Remodellering  van het lichaam voor 6 behandelingszones. Deze behandeling vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Honderd procent aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

 
Studio Sofie

"It's time to become the best version of yourself"

GALLERIJ / INSTAGRAM

 
 
Schoonheidsspecialiste Studio Sofie in Merchtem
NEEM CONTACT OP
 • Facebook
 • Instagram

Schrijf je in op de nieuwsbrief