Huidverbetering Merchtem Studio Sofie

Huidverbetering Merchtem

Genesis by mesoestetic

Naast een echte wellness-ervaring is Genesis vooral een medisch-cosmetisch apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van 4 technologieën om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen.

 

Wetenschappelijk bewezen resultaten, onmiddellijk zichtbaar vanaf de eerste sessie. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping, couperose, wallen, dubbele kin, cellulitis, striemen en plaatselijk vet. 

 

Wenst u goede resultaten, maar u wil geen naalden of pijn lijden? Genesis de ideale oplossing om uw huid zichtbaar te gaan te verbeteren.

Genesis by mesoestetic

Prijzen


 • Genesis intense stimulation
  • 110 euro - 60 min
 • Genesis intens stimulation + nutrition
  • 130 euro - 75 min
 • Genesis intens stimulations specifieke zone
  • 70 euro
 • Genesis intens stimulation + nutrition specifieke zone
  • 95 euro
Genesis in kuurvorm, vraag voor advies en info in de studio
 • Klassieke gelaatsverzorging Mesoestetic
  • 70€ - 60 min
 • Deluxe gelaatsverzorging Mesoestetic
  • 90€ - 75 min

Salonnepro SPA

Salonnepro SPA

DE BIOPEEL is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze zetten de huid aan tot regeneratie en gaat zich van binnenuit herstellen met direct zichtbaar resultaat.

 

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan, heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd, de biopeel werkt ook sterk ontgiftend. 

 

Deze behandeling is geschikt voor algehele huidverbetering en herstel, herstel bij uitgebluste puistjes, onderhuidse talgbultjes, om een gladder huidoppervlak te bekomen, intensief te ontgiften, verwijderen van dode huidcellen, egalere teint, fijnere poriën.

Behandelingen / prijzen


 • BIO PEEL
  • 78€ - 60 min (Mogelijk in kuurvorm - wekelijks/2-wekelijks: 65€)
 • SPA CLEAR
  • Onzuivere huid met puistjes (+18), behandeling voor de onzuivere en/of acne huid, de huid en de poriën worden diep gereinigd.
  • 70€ - 60 min
 • SPA CLEAR MINI
  • Onzuivere huid met puistjes (11-18 jaar)
  • 45€ - 40 min
 • AFTER SUMMER HYDRA TREATMENT SPA
  • Tijdens de After Summer Hydra-behandeling richten we ons op huidherstel en het herstellen van de vochtbalans in de huid. Door zon, zee, airconditioning en andere invloeden loopt het vochtpeil in de huidcellen terug. Dit gaan we tegen door producten toe te passen die ingrediënten bevatten zoals o.a. hyaluronzuur.
   De After Summer Hydra treatment is een sterk hydraterende verzorging, de vochtbalans wordt intensief hersteld en de huid gaat er opnieuw gladder en gezonder uitzien. Geschikt voor alle huidtypen.
  • 60 minten - 65 euro
 • SPA-GLIMLACH
  • De SPA-glimlach-behandeling is een ontspannende, zachte gelaatsverzorging, specifiek ontwikkeld om toe te passen tijdens kankerbehandeling of gedurende chemotherapie. Opgelet: verwijderen van comedonen en epileren is niet toegelaten tijdens deze behandeling.
  • 60 minuten - 60 euro

Yon-Ka 

Yon-Ka is al meer dan 60 jaar pionier in het maken van verzorgingen en producten op basis van een samenspel van aromatherapie en fytotherapie. Yon-Ka werkt op basis van klinische testen om resultaat te kunnen garanderen.

Prijzen


 • 90 euro - 90 min.
Hoe werkt deze behandeling?


De Grand Classic is één van de meest uitgebreide en complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat die op iedere leeftijd aanbeveling verdient, is gebaseerd op een exclusief en grondig "Yon-Ka" reinigingsprocédé in 5 fasen. Uitgevoerd in de zuurstofverstrekkende atmosfeer van de 5 Quintessence etherische oliën, wordt de huid stap voor stap gezuiverd en opgehelderd.
Wat is het resultaat?


Een zuivere huid, een stralende teint en een weldadig gevoel van ontspanning.
Voor wie is deze behandeling geschikt?


Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Jojoba care
AquaGlo hydradermabrasie

AquaGlo hydradermabrasie

De unieke hydradermabrasie-behandeling van AquaGlo plus zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid, waardoor er een directe ‘glow’ ontstaat. Deze Hydrafacial bestaat uit 3 fases.

Behandelingen / prijzen


 • Een behandeling duurt 60 min. = 90 euro
Hoe werkt deze behandeling?


Deze Hydrafacial bestaat uit 3 fases: In de eerste fase wordt de huid door vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt er voor dat de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen. Hiernaast zal het de huid diep exfoliëren en dode huid­cellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen. In de tweede fase wordt er plaatselijk gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen. In de laatste fase wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen, om de huid te hydrateren en te voorzien van de juiste voedingsstoffen.
Wanneer heb ik resultaat?


Je hebt onmiddellijk na de behandeling een verbluffend resultaat! ✔️ Verbeteren van de huidteint ✔️Algemene huidverjonging ✔️Mee-eters, acné en alle andere comedonen ✔️Op langere termijn vermindert deze behandeling hyperpigmentatie, rimpels en acné
Wat zijn de voordelen van deze behandeling?


✔️ Natuurlijke en pijnloze huidverjonging zonder ongemakken. ✔️ Directe vermindering van verstopte poriën en oneffenheden in de huid. ✔️ Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn, door het concept van Aesthetic Solutions te volgen. ✔️ Diepe reiniging, peeling, hydratatie, oxygenatie en microcirculatie in één sessie. ✔️ Direct en langdurig zichtbaar resultaat. ✔️ Geen beschadiging van de huid door het gebruik van de GEPATENTEERDE Sphere 8 Illite Mineral Tip.
Voor welke huidproblemen is dit geschikt?


Voor alle huidproblemen: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, stevigheid, egale teint, jeugdigheid, huidtextuur, vlekken, olie, verstopte huid, grote poriën, ...
Voor wie is deze behandeling geschikt?


Geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en elke huidskleur.
Is deze behandeling pijnlijk?


Deze behandeling wordt als zeer aangenaam ervaren, eerder ontspannend.
Hoe lang duurt de behandeling?


Een behandeling duurt 60 min.

Mesopeels

Voor ieder huidprobleem bestaat er een gamma van professionele peelings. De Mesopeels van Mesoestetic biedt hier een oplossing voor aan. Dankzij verschillende hydrozuren - melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur - hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

Prijzen


 • 1 mesopeel behandeling 90€ (+ LED therapie = 120€)
 • Mogelijk ook in kuurvorm / tweewekelijks
Hoe werkt deze behandeling?


De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert.
Wanneer moet ik deze behandeling laten doen?


Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.
Welke Mesopeel-behandeling krijg ik?


Er zijn verschillende mesopeels beschikbaar. Er wordt een behandelplan samen met u opgemaakt op basis van uw wensen, mogelijkheden en huidtype. De eerste keer komt u op intake gesprek en gebeurt er een huidanalyse.

Mesopeel Mesoesthetic
Studio Sofie

Interesse? Neem contact op